fredag 28. november 2008

Tanker rundt et bilde.

Heisann.
Jeg lurte egentlig bare på hva dere ser på det bildet.
- Hvis vi ser utenfor boksen..
Følelser som du legger merke til i bildet
og følelser du tror det prøver å få fram.
























Min søster, Silje, har tatt bildet.

5 kommentarer:

Jørgen sa...

Dette bildet, for meg, prøver helt klart å få fram en isprinsesse. Altså, det ligger noe knust i øynene dine, noe sårbart og uten tvil kjølig. Jeg synes bildet er fantastisk, det får fram mange følelser hos meg. Det er rent og enkelt, og fargesjatteringene er nydelig framstilt. Nesten en liten analyse, dette. k9z.

Og Daniel elsker det! :D

Synnøve sa...

Hey, TAKK! :D

Hils Daniel og si takk til han også.

Anonym sa...

Wow, det gir meg ett slags shock av farger på en posetiv måte. Veldig fint, og når jeg tenker på det er det som is som møter ild. Som sagt veldig bra og fint bilde! Det eneste jeg reagerte 'litt' på er leppestiften. Jeg har INGEN peiling på sminke, så jeg vet ikke om det er mulig, men det som er med leppestiften er jo at fargene ikke toner inn i hverandre, som det gjør på resten av ansiktet. Men det er bare litt pirk som egentlig ikke spiller noen rolle da :P Men jeg digger bilde likevel! ;)

Synnøve sa...

Takk skal du ha, Steffen.
Fargen på leppene skulle være sånn.

Helga sa...

Min oppfatning av dette bildet er at det vil si meg noe om menneskers lyse og mørke sider. Den venstre siden av bildet eier glede, og noe spesielt. Den høyre er mørk, tung, men samtidig veldig vakker. Bildet symboliserer helt klart JENTER!